Vēl viena ļoti garda recepte no Lusines.
Raw aveņu “siera” kūka. Maz slikto tauku, bez ķīmijām un ļoti garda!
Solis 1 : pamatne
2 tases žavētu zīdkoka ogas (var izmantot arī mandeles)
2 tases žāvētu vīģu
1.5 tases dateles bez kauliņiem
Novietojiet visas sastāvdaļas Kombaina ar “S” veida asmeni, malt līdz tas sasniedz drupaču konsistenci. Kad gatavs, ievietojiet sastāvdaļas jūsu kūku pannā un veidojiet kūkas pamatni.
Solis 2 : Indijas riekru krēms
4 tases Indijas rieksti, izmērcēti kokosriekstu ūdenī, lai padarītu riekstus saldākus!
Šīs sastavdaļas ielikt blenderī un sablenderēt līdz izveidojas Indijas riekstu piens.
Solis 3 : Siera kūkas pildījums
7-10 saldēti gatavi banani
2 tases Indijas piena
1 ēdamkarote kanēlis
1 vanniļas pupiņa
Ielikt blenderī visas sastāvdaļas, lai masa sasniedz saldējuma konsistenci! Kad gatavs, pārlej traukā un liekam saldētava!
Solis 4: aveņu glazūra
Lai pabeigtu sieras kūkas pildijumu, mums ir nepieciešams, aveņu glazūra. Sajauc aveņu glazūru.
Sastavdaļas: aveņu glāzurai
1, 8 kg avenes
400gr dateles bez kauliņiem.
Kad glazūra gatava, izņemam no leduskapja pildījumu un ielej ķiršu glazūra. Sajauc 2 krasainu pildījumu kopā, izmantojot lāpstiņu un izveidot sarkano un balto virpuļot!
Pēc tam, kad esat pabeiguši, pievienojiet pildijumu uz kūkas garoza.
Solis 5:
Pēdejais, bet ne mazāk svarīgaks solis, izmantojiet avenes, kas palika pāri un izrotajiet tos skaisti pa virsu jūsu siera kūkai!
Kad pabeigsiet, liekat kūku saldetāvā uz 4-6st.
Kad gatavs ņemam ārā!!
Labu apetīti!
P.S. Aveņu vietā var arī izmantot ķiršus!
Indijas piens? Kur tādu var atrast? Kūka izskatās ļoti garda, bet attiecīgi – padārga arī, tādu var tikai uz svētkiem 🙂
Tas domāts indijas riekstu piens 🙂