Man apkārt ir tik daudz iedvesmojošu sieviešu! Piedāvāju Jums lieliskās Lusines avokādo raw siera kūkas recepti. Vairāk receptes meklē viņas instagram!
Kūkas pamatne:
3 glāzes mandeļu riekstu
150 g dateles
Krēms:
5 avokado (mīksti)
1ē.k. medus
1 vaniļas pāksts (var nopirkt Gemoss veikalos)
1/2 citrona sula
1/2 kg mellenes
Virtuves kombainī ar S veida asmeni samaļ graudainā, viendabīgā masā mandeles kopā ar datelēm. Izliek uz kūkas formas (ar noņemamu malu) vai pīrāga formas un piespiež kārtīgi pie formas pamatnes un malām. Ieliek saldētavā uz 20 minūtēm.
Izmazgā virtuves kombaini un tajā ieliek avokado, medu, citrona sulu, vaniļas pāksts iekšējo sēkliņu daļu- visu kopā samaļ.
Spilgti zaļo, krēma masu sajauc ar veselām mellenēm (atstājot kādu glāzīti dekoram) un izklāj izlīdzinot uz kūkas riekstu pamatnes. Dekorē ar atlikušajām mellenēm.
P.S. Atceries, jā neliksi citronu sulu, tad tava avokado kūka pēc 2 stundām paliks brūna!
P.P.S. Uz 2h ieliekam kūku saldetavā, pēc tam uzreiz ledusskapī, turam tur!