Olu baltumus atdala no dzeltenumiem sakuļ, līdz izveidojas stingras putas, pievieno cukuru, iesijā miltus, visu ar karoti iecilā.

Pannā ieliek cepampapīru, ieziež ar sviestu un ielej biskvīta masu. Cep ~ 180*C, līdz veidojas gaiši brūns.

Man sanāca divas lielas biskvīta tortes plātnes, jo cepu ielajā formā. Es no tām izgriezu divas mazākas un pārpalikumus ieliku vidējā stāvā. Starp kārtām var iesmērēt vecmāmiņas gatavotu zemeņu ievārījumu.

Neilgu brīdi pirms fotosesijas sakuļ saldo krējumu, krāsai pievieno aveņu sīrupu, tad sanāk maigi rozā. Izdekorē veidojot rozītes no krēma. Liek uz skaista šķīvja un gatavs!

Backstage no fotosesijas:

linda melns paraksts